Wat maakt ons uniek

Waarom zou u voor onze diensten kiezen?

GEKWALIFICEERD TEAM

SNELLE SERVICE

Positieve recensies

BETAALBARE PRIJZEN

Gegarandeerde kwaliteit

24/7 bereikbaar

Belangrijk

Bedrijf in Cijfers

Finished projects

TEVREDEN KLANTEN

JAREN ERVARING

Vakkundig

Tevreden Klanten

Bespaar tijd en geld met een hoog gewaardeerde loodgieters

Toilet renovatie: 2 m²; hangend

“Toilet renovatie laten uitvoeren en ze hebben super werk geleverd. Je merkt duidelijk dat het voor hun de eerste prioriteit is om je als klant 100% tevreden te maken, dat is heel prettig. Top kwaliteit, top service en super vriendelijke mensen. “

Anoniem, Maarssen
Beoordeeld op werkspot 20 sep 2023

Toilet repareren: Doortrekken werkt niet

“Oplossingsgericht gerepareerd.”

G. Remigius , Almere
Beoordeeld op werkspot 16 sep 2023

Lekkage: Sanibroyeur verstopt

“6 sterren! Eerlijk en goed geprijsd, geen verassingen achteraf. Zelfde dag (zaterdag) nog beschikbaar en denken mee. Het probleem lag uiteindelijk ergens anders dan ik zelf dacht en de heren gingen niet weg tot ze het gevonden hadden. Echte toppers.”

Anoniem, Amsterdam
Beoordeeld op werkspot 09 sep 2023

Kraan: 1 kraan; Badkamer; Kranen installeren

” Ik ben zeer tevreden over de klus. Snel geregeld, zeer vriendelijk en servicegericht. “

Liesbeth schuurman, Amersfoort
Beoordeeld op werkspot 10 feb 2023

Repareren: Douche

” Zeer kundige, vriendelijke en eerlijke loodgieter. Vooraf duidelijke afspraken gemaakt over de prijs en goede indicatie van geschatte duur van de klus (douchecabine en douchebak installeren). Hard gewerkt en goed werk geleverd. Tijdens het werken zeer beleefd. Wilde geen factuur sturen tot ik aan had gegeven helemaal tevreden te zijn. Kwam 1 klein dingetje waarover we achteraf nog contact hadden binnen enkele dagen nog helemaal netjes maken. Kortom, zeer aan te raden. “

Christian, Utrecht
Beoordeeld op werkspot 8 feb 2023

Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet; Sanitair vervangen

” Hele goede service, denkt goed mee, werkt erg netjes en fijne communicatie! En dat alles voor een mooie prijs. Aanrader dus! “

Kim Buitenhuis, Amsterdam
Beoordeeld op werkspot 12 jan 2023

Lekkage: Weet ik niet

” Een superfijne loodgieter! Behulpzaam, vriendelijk, meedenkend en punctueel 🙂 die zal ik zeker vaker bellen als er iets loos is! “

Kirsten, Westzaan
Beoordeeld op werkspot 11 jan 2023

Kraan: 1 kraan; Keuken; Kranen repareren

” Heel vriendelijk en snel opgelost, denkt met je mee. Heel erg bedankt! “

Mara, Baarn
Beoordeeld op werkspot 11 jan 2023

Lekkage: Lekkende apparatuur (bijv. wasmachine, vaatwasser)

” Is snel gekomen en heeft zijn werk netjes gedaan voor redelijke prijs “

Rudi, Amsterdam
Beoordeeld op Werkspot 2 jan 2023

Radiatioren plaatsen of vervangen: 1 radiator; Radiatoren repareren

” Heel goed en snel gerepareerd! “

Willem Versteegh, Amsterdam
Beoordeeld op Werkspot 24 dec 2022

Lekkage: Weet ik niet

” Er kwamen twee hele aardige gasten. Het is goed, snel en met een duidelijke uitleg opgelost. “

Robert Rijneker, Amsterdam
Beoordeeld op Werkspot 24 dec 2022
Duncan Keasberry
Duncan Keasberry
30 Januari 2024
Lekkage in de badkamer laten verhelpen door Loodgietersbedrijf AM. Hij was snel ter plaatse, vriendelijk en professioneel. De reparatie werd efficiënt uitgevoerd. Ik waardeer de betrouwbare service en zal zeker weer contact opnemen voor toekomstige klussen. Een aanrader voor iedereen die een bekwame loodgieter zoekt.
Piet Stone
Piet Stone
29 Januari 2024
Loodgietersbedrijf AM heeft onze toilet vervangen. Zij hebben het materiaal en de plaatsing verzorgd met een goede prijs. Zij zijn professioneel, vriendelijk en reageerden snel. Zeer aanbevolen!
Jan Laport
Jan Laport
17 Januari 2024
Loodgieter Malek heeft ons op 29 december prima en heel vriendelijk geholpen. Verstopping aan de gootsteen na ruim 2 uur inspanning verholpen. Echt heel tevreden
Franca Hesseling
Franca Hesseling
16 Januari 2024
Zo fijn als je stress hebt en er komt heel snel iemand om de situatie in te schatten, je gerust te stellen en dezelfde dag nog het probleem op te lossen! Tijdens de badkamer renovatie 2x een beroep op hen gedaan, goed advies gekregen en snel geholpen. Belt snel terug en is snel ter plaatse . Heel vriendelijk ook. Top!
K. Ekkelenkamp
K. Ekkelenkamp
14 Januari 2024
Ik had twee problemen in mijn huis: 1. Afvoerpijp gootsteen keuken meters lang t/m in kruipruimte volledig dichtgekoekt met kalk en vet, waardoor water niet wegliep. Loodgietersbedrijf AM heeft dit verholpen door net zo lang door te gaan met ontstoppen in de kruipruimte totdat het water weer doorliep. 2. Lekkage badkamer waardoor grote vochtplekken in de wc en gang op étage onder badkamer. Loodgietersbedrijf AM heeft de badkamer voorzien van nieuwe kitranden en tussen de vloertegels opnieuw gevoegd. Lekkage opgelost. De heren van Loodgietersbedrijf AM werken hard en netjes, komen afspraken na, hebben verstand van zaken en denken met je mee. En dat tegen een absoluut nette prijs. Niets dan lof voor dit betrouwbare bedrijf.
Esther Chrispijn
Esther Chrispijn
9 Januari 2024
Gebeld en binnen een uur aanwezig. Super service snel en schoon
Hashmie Bakhtali
Hashmie Bakhtali
1 Januari 2024
Bijna tegen middernacht had ik te kampen met een lekkage aan mijn cv-ketel. Ik belde Loodgietersbedrijf AM en hij zei ik kom eraan. Malik heeft mijn lekkage verholpen en dat op een tijdstip (middernacht) dat de meeste loodgieters het lieten afweten! Vriendelijk en erg behulpzaam. De dag daarna controleerde hij nog bij mij of alles nog goed was.
Nikos Papadopoulos
Nikos Papadopoulos
26 December 2023
Hoewel het tweede kerstdag was, stond hij voor de deur binnen half uur en hij heeft er alles aan gedaan, totdat de verstopping was verholpen. Uitstekende service voor een schappelijke prijs.
Peter Velten
Peter Velten
23 December 2023
Vrijdagochtend ivm verstopping keukenafvoer Loodgietersbedrijf AM gebeld. Gelukkig konden zij meteen ‘s middags komen en was het ergste verholpen. Zaterdagochtend kwamen de mannen terug en hebben zij de rest van de afvoer tot in de kruipruimte gereinigd, hersteld en alles werkt weer 100%. Zonder overdrijven, Loodgietersbedrijf AM is echt top. De mannen komen afspraken na, leveren supergoed werk, zijn vriendelijk en enorm secuur. Voor ons geen andere loodgieter meer in Almere dan deze !
Maurits Hooft
Maurits Hooft
21 December 2023
Snel en professioneel geholpen met het verwijderen van 4 radiatoren en afdoppen van de leidingen in de kruipruimte. Netjes overleg en erg tevreden met het resultaat.